VARUJEMO VAŠO ZASEBNOST:

 

Zagotavljamo vam, da bomo vse podatke o vas, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem dajali ali prodajali v kakršnikoli obliki na voljo tretjim osebam ali inštitucijam, razen kot posledico sodnega naloga.

Nadalje vam zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ter podatkov o vašem podjetju ne bomo nikoli zlorabili, vam pošiljali nezaželene komercialne elektronske pošte ali kako drugače kršili vaše zasebnosti.

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Zavedamo se pomena vaše zasebnosti. Naša skrb je vaše zaupanje.


Pravilnik o piškotkih
V tem pravilniku se izraz »piškotki« nanaša na piškotke in druge podobne tehnologije, zajete v Direktivo EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah.


Kaj je piškotek?
Piškotki so majhne podatkovne datoteke, ki jih brskalnik namesti v vaš računalnik oziroma napravo. Piškotki pomagajo brskalniku pri navigaciji po spletnem mestu in sami po sebi ne morejo zbirati nobenih informacij, shranjenih v vašem računalniku ali datotekah.
Kadar strežnik uporablja brskalnik za branje piškotkov, so lahko storitve spletnega mesta zaradi tega prijaznejše uporabnikom. Zaradi zaščite zasebnosti bo vaš brskalnik dovolil spletnemu mestu dostop samo do tistih piškotkov, ki vam jih je spletno mesto že poslalo.


Zakaj uporabljamo piškotke?
Piškotke uporabljamo, da bi izvedeli več o tem, kako uporabljate našo vsebino. To nam pomaga izboljšati uporabniško izkušnjo obiskovalcev našega spletnega mesta.
Piškotki si zapomnijo, katero vrsto brskalnika uporabljate in katero dodatno programsko opremo za brskalnik ste namestili. Poleg tega si zapomnijo vaše prednostne nastavitve, na primer jezik in geografsko območje, ki se ob ponovnem obisku spletnega mesta ohranijo kot privzete nastavitve. Piškotki omogočajo tudi ocenjevanje strani in izpolnjevanje obrazcev za komentarje.
Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so sejni piškotki in trajajo samo, dokler ne zaprete brskalnika, medtem ko so drugi piškotki trajni in ostanejo v računalniku dalj časa. Če želite več informacij o različnih vrstah piškotkov, ki jih uporabljamo, kliknite tukaj.


Kako se uporabljajo piškotki tretjih oseb?
Ponudniki nekaterih funkcij na naših spletnih mestih so tretje osebe, na primer YouTube pri straneh z vdelanimi videoposnetki ali povezavami do videoposnetkov. Ti videoposnetki ali povezave (enako velja za katero koli drugo vsebino, ki jo ponujajo tretje osebe) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb. Če želite informacije o tem, kako tretje osebe uporabljajo piškotke, preverite pravilnike na njihovih spletnih mestih.


Kako lahko zavrnem in izbrišem piškotke?
Piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebno določljivih podatkov o vas. Vendar pa lahko, če želite, zavrnete ali blokirate piškotke ponudnika VW Oldtimer klub Slovenija ali spletnih mest katerih koli tretjih oseb tako, da spremenite nastavitve brskalnika. Več informacij boste našli v funkciji Pomoč v brskalniku. Upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke. To pomeni, da morate sami izbrisati ali blokirati piškotke, če nočete, da se uporabljajo.

Navodila za brisanje ali zavračanje piškotkov ter dodatne informacije o piškotkih na splošno so na voljo tudi na spletnem mestu www.allaboutcookies.org. Informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih mobilnih telefonov ter navodila, kako zavrniti ali izbrisati te piškotke, boste našli v priročniku za uporabo mobilne naprave.

Vedeti morate, da boste po zavrnitvi uporabe piškotkov še vedno lahko obiskovali naša spletna mesta, vendar nekatere funkcije morda ne bodo pravilno delovale.

Free Joomla! templates by AgeThemes