Featured

 O NAS

 

VW oldtimer klub Slovenija je bil ustanovljen leta 2004 z namenom ohranjanja in promoviranja tehnično-kulturne dediščine VW vozil in druženja enako mislečih ljudi.

Kot takratni mladi klub starejših navdušencev nad zračno-hlajenimi VW vozili, ki so se vse do leta 2010 aktivno udeleževali srečanj po Sloveniji in tujini.

Zaradi vse starejše populacije članov kluba, pa se je klub počasi odmaknil v osamo.

Po dolgih desetih letih osame kluba in po nekajkratnih pogovorih z vodstvom kluba smo se odločili, da klub prevzame novo mlado vodstvo in, da se klub ponovno spravi v polni pogon, ravno tako kot naša vozila.

Ker pa se kot novo vodstvo močno zavedamo, da je v Sloveniji zelo veliko navdušencev nad VW vozil katerim manjka še nekaj let do naziva starodobnika smo se dogovorili, da medse povabimo tudi svoje mlajše VW brate mladodobnike (20-30 let), kateri nas bodo po letih zelo kmalu ujeli.

Zato medse vabimo tako mlade kot starejše ljubitelje in predvsem voznike Volkswagnovih vozil. Ne bomo se pa branili niti simpatizerjev in podpornih članov.

Naša želja je združiti dobro misleče ljudi, se družiti, organizirati dogodke, se udeleževati prireditev drugih klubov in društev, pomagati članom pri vzdrževanju svojih vozil, z nasveti, podporo, pri pridobivanju certifikatov starodobnikov,….

Klub je pričlanjen tudi v Slovensko veteransko avto moto zvezo (SVAMZ), zato imajo naši člani pri njih ugodnosti, pri članarini in storitvah.

Če ni klubov, društev in zvez tudi nas ni, ki bi organizirali tovrstne prireditve. Podpri naš namen za oživitev kluba, ker skupaj smo močnejši. Bi rad postal naš član ali članica.

V klubu imamo veliko možnosti za sodelovanje.

Pridruži se mladi ekipi in z nami odkrivaj nove poti. 

VW OLDTIMER KLUB SLOVENIJA / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / 064 157 705

Free Joomla! templates by AgeThemes